Våra affärsmodeller

Vi på Spektrakon är måna om våra kunder och erbjuder tjänster som ska vara fördelaktiga för båda parter. Hör gärna av er med era önskemål så hjälper vi er.

Konsulttjänster

Kunden behöver erfarna, duktiga och engagerade ingenjörer som är experter inom ett specifikt område för en begränsad period. Våra ingenjörer kommer gärna ut till er och tjänstgör på plats och blir en lättillgänglig resurs.

Projektledning

Här tar vi ett större ansvar och levererar resurser samt ledning för att projektet ska kunna genomföras på bästa sätt. Genom att ansvara för en större del av ett projekt kan vi sätta ihop en handplockad grupp av specialister för att klara uppgiften, korta ledtiderna och minska kostnaderna. Vi definierar förutsättningar, tar fram en tydlig kravspecifikation, utför förstudier, simuleringar och diverse analyser för beslutsunderlag om optimering samt nyinvestering.

Exempelvis kan detta vara att uppgradera en befintlig produktionsmiljö eller bistå vid arbetet att ta fram en helt ny anläggning.

Konceptprojekt

Här levererar vi en lösning samt resultat på ett specifikt behov hos dig som kund. Våra lösningar och koncept har bevisad effekt som sparar både tid och pengar åt våra kunder. I dessa fall jobbar vi ”inhouse” från vårt kontor i nära samarbete med dig som kund.