Karriär

Älskar du teknik och problemlösning? Har du ett starkt driv, ett stort engagemang och viljan att utvecklas? Då är Spektrakon företaget för dig. Vi är idag runt 20 engagerade människor som brinner för produktutveckling och teknikmedialösningar.
Spektrakon är ett teknikkonsultföretag där medarbetarnas engagemang och kunskap är av största vikt för vår framgång. Vår drivkraft är att utveckla idéer och framtidens produkter som ger människor ett bättre och enklare liv vilket ökar våra kunders konkurrenskraft. Här har du möjlighet att tillsammans med kollegor utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag för några av ortens ledande och mest utvecklingsintensiva företag.
Vi tror också på att ha en aktiv personalpolitik och att arrangera regelbundna personalaktiviteter där vi har kul tillsammans med våra kunder.

Spektrakon AB

Viktoriaesplanaden 3C

891 39 ÖRNSKÖLDSVIK

Tel vxl: +46 660 82890

info@spektrakon.se

PRODUKTUTVECKLING

Roger Angerstig
VD

0660-828 90
010 - 130 87 41

TEKNIK

Hans Nylander
Teknik

0660-828 90

INDUSTRIDESIGN

Michael Lidström
Industridesign

0660-828 90